Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Postproblem på Brynäs också

/

Annons

Vi får inte posten på Brynäs heller. Åtminstone delvis, måndagar tycks vara postfri dag där jag bor. Ett säkert tecken är att måndagsreklamen uteblir. Inte det mest angelägna, men väntade brev vore välkommet.

Dessutom töms ett par postlådor redan klockan 10 på förmiddagen. Där gäller det att se upp och vara ute i tid, eftersom man också kan förvänta sig att det tar ett par dagar innan ett brev kommer fram. Säkrare är att lägga breven i den låda som töms på eftermiddagen – och resultatet blir troligen att så få använder de tidigt tömda, att man konstaterar att de kanske är onödiga. Eller hur är det tänkt? Om någon tänker?

Naturligtvis kan inte alla lådor tömmas samtidigt, men något senare kanske kunde planeras.

Berit

Svar direkt:

Pos tNord har ansvaret för den samhällsomfattande postservicen, ett uppdrag vi är stolta över. För att även i framtiden kunna leverera bra och relevant service till hela Sverige måste vi löpande se över hanteringen av brev och paket, från det att de lämnas in till oss, via våra terminaler, till brevbärarkontoren och vidare ut till företag och hushåll.

Konkret kan det innebära att vissa brevlådor får en ny tömningstid eller att posten delas ut vid en annan tidpunkt än tidigare. Förändringarna drivs av att konsumenterna fått nya vanor och behov. Brevbärarna i dag levererar allt fler e-handlade paket och allt färre vanliga brev. Digitaliseringen påverkar hela samhället och kommer att fortsätta göra det. Post Nord är en del av samhället och måste utvecklas med det. Brevlådor med senare tömningstider finns dock vid våra ombud.

Eftersom jag inte vet vilken adress i Brynäs som åsyftas kan jag dessvärre inte kommentera de upplevda problemen med postservice, men skribenten är välkommen att lämna sina synpunkter till kundservice via postnord.se eller på telefon 0771-33 33 10. Det hjälper oss att bli bättre.

Katarina Sörman, produktionsområdeschef PostNord

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons