Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Region eller Folkteatern Gävleborg?

Annons

Med anledning av gårdagens stora uppslag i Arbetarbladet om att alla verksamhetschefer ställer sig bakom förslaget om ambulanspersonalens jourtid kan man likna Region Gävleborg med Folkteatern Gävleborg. Regissören Lönnbark ställer upp sin elitensemble, 23 verksamhetschefer, på scenen för att sjunga ut sin lovsång till ambulanspersonalens jourtid.

I de flesta fall vid framträdanden är regissören/diregentens namn med för att visa vilken som har skapat föreställningen men i fallet teaterföreställningen Region Gävleborg önskar med all tydlighet den sanne ledaren inte framträda med sitt namn, jag frågar mig varför? Den stora ansamlingen är en parodi på hur vuxna människor med stor kompetens och gott anseende ställer upp och tar ställning i en fråga som ska förhandlas mellan arbetsgivare och arbetstagare. Hur har ni tänkt? Jag bara frågar.

Hur tänker ledningen för Region Gävleborg när förhandlingsfrågan om att spara pengar för Regionen Gävleborg och kanske i första hand sparandet på golvnivå har hamnat i tidningar och sociala media?

Kjell Söderström

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons