Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

SD flaggar falskt

Annons

Sverigedemokraterna flaggar falskt i sin SD-kuriren som delats ut inför kyrkovalet. Bland många andra artiklar framhåller de hur vanligt det är med fackligt arbete bland partimedlemmarna.

Detta för att på något sätt vinna trovärdighet i de fackliga frågorna. Dock behöver man inte gå längre än till Sverigedemokraternas egen arbetsmarknadspolitik för att finna Arbetsrättslagarna bör revideras. Från situationen för 100 år sedan, då arbetsgivarna hade all bestämmanderätt på arbetsplatserna, har pendeln i dag slagit över åt andra hållet så att facket fått alltför stort inflytande. Sverigedemokraterna förespråkar en medelväg mellan dessa ytterligheter.”

Så enkelt är det. Sverigedemokraterna tycker att facket spelar för stor roll. Inom mitt parti, Socialdemokraterna, är det en självklarhet att vi ska enas i starka fackförbund som bland annat ska värna om LAS. Något som Sverigedemokraterna inte tycker. De tycker att LAS motverkar trygghet. Så mycket fackvänner är de. Kom ihåg att vara källkritisk när du röstar!

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons