Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ska man behöva vänta på hjälp i sju timmar med ett tre månaders barn?

/


Är det rimligt att man ska behöva sitta på akuten i Gävle i sju timmar med ett barn på tre månader?

Annons

Visst, jag vet hur hård belastningen är, hade det handlat om mig själv så hade jag såklart tyckt att det varit tungt och jobbigt, men ett litet barn?

I ett rum för en vuxen person, en stenhård brits med ett papplakan på. Ingen information, en trasig maskin i väntrummet, så därför heller ingen mat eller något att dricka.

Det kändes som att tiden stod stilla där inne, man lider extremt med det lilla barnet.

Ska man behöva släpa med sig hela arsenalen med saker hemifrån för att ens barn blir akut sjuk?

För har man ett barn som inte sover och som har ont så känns sju timmar som sju år när man inte har någonstans att lägga ner barnet eller underhålla det med. Men visst vi har lärt oss till nästa gång (vilket jag verkligen jag hoppas för mitt barns skull att vi slipper) att ta med matsäck, leksaker, barnvagn, filtar med mera.

Jag tycker fruktansvärt synd om personalen som jobbar där, för efter sex timmar bröt jag ihop, det gör nog många föräldrar till slut, och personalen kan inte göra någonting mer än att ta emot skäll och försöka förklara varför ingen kommer och tar hand om ditt sjuka barn. En eloge till er tjejer och killar som kämpar där. Snälla chefer och politiker, gör något!

En väldigt frustrerad mamma

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons