Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Skriv att ni delar ut nummerlappar

Annons

I lördags 20 november hade Media Markt i Valbo en annons ute med erbjudanden om vissa utvalda varor till specialpris under vissa klockslag. Jag hittade då ett erbjudande om en Finlux 32 tums tv för 1 990 kronor mellan klockan 16 och 17. Enligt annonsen fanns bara 50 stycken. Bra och billigt och värt ett försök, tänkte jag. Åkte ut till Valbo till klockan 15. En timme innan priset börjar gälla. Passade på att gå och kolla runt i andra affärer. Kvart i fyra kommer jag in på Media Markt. Det syns inte speciellt mycket folk. Så jag går upp till tv-avdelningen, hittar pallen med de 50 tv-apparaterna på. Ser att folk runt omkring står med vita nummerlappar. Frågar då en säljare vad det är som gäller. Får då till svar att det har varit en kö men nu har de delat ut nummerlappar till folk som vill ha tv:n.

Tycker det här är så dåligt av Media Markt. Alltså en kvart innan specialpriset börjat gälla har de redan gjort sig av med tv-apparaterna. Man tycker att om det ska vara ett visst pris under en viss tid så borde det ju vara någon sorts kö. Hade jag vetat om att det bara var att knalla in och hämta en kölapp hade jag kunnat komma redan på morgonen och hämtat en.

Till nästa gång kanske ni ska skriva i annonsen att ni delar ut nummerlappar till folk. Eller varför inte lotta ut tv- apparaterna bland dem som är intresserade?

Nu har ni i stället fått mig att aldrig mer sätta min fot i er affär. Jag betalar hellre ett högre pris och får bättre service i en annan affär.

Patrik

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons