Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Släpp fram juniorerna, Brynäs!

Annons

Jag är bekymrad över mitt älskade Brynäs. I flera år har vi harvat i nedre delen av serien. Det är till och med sämre än i slutet av 80-talet. Det känns som att inte rätta viljan finns i laget, spelarna hänger med huvudena vid minsta motgång. Kanske ska man anlita en psykolog för att få igång spelarnas självförtroende.

För övrigt tycker jag och många med mig att det både tacklas och skjuts alldeles för lite och ur alldeles för dåliga vinklar. Forwards går hellre ut i hörnen i stället för att bryta in på mål. Alldeles för lite skydd av målvakter efter avblåsningar och fruktansvärt mycket dåliga utvisningar (puck out, för många spelare, hakningar och fasthållningar i offensiv zon med mera).

Det behövs ett nytt spelsystem, en annan attityd till cochning under perioderna. Vad man kan se från läktaren sker det nog nästan uteslutande i pauserna.

Släpp fram juniorerna betydligt mer än i dag, de är hungriga och kommer att leverera. Jag blev mycket positiv till Sebastian Wännström i lördags men att han bara fick fem minuter på isen ger honom inte möjlighet att visa alla sina kunskaper. Varför skicka Anton Rödin till Mora och Henrik Thegel som förra året levererade mest poäng (62 poäng på 37 matcher) i juniorserien till Sundsvall (10 poäng på 21 matcher)? Jag förstår att ekonomin sätter gränser men juniorerna är väl billigare än Kahnberg med flera. Inte för att de nya spelarna är dåliga men det är något som inte står rätt till om man ser på Somervuori och Kahnberg som inte levererar som de gjort tidigare.Ser fram emot en bättre hockey hädanefter.


ständig medlem

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons