Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Släpp nätverken fria!

Dags att ta upp striden mot det största hotet av vår demokrati sedan väldigt lång tid tillbaka.

Annons

Ipred är igång och de första intrången i privatlivet av företag och andra privatpersoner har redan begåtts. Vi ska hotas med maffialiknande metoder för att vi och våra barn eventuellt laddar ner material som skyddas av upphovsrätt, vi ska riskera att bli stämda på tiotusentals kronor för en handling som inte genererat någon som helst förlust för den som anmält oss.

Öppna upp era trådlösa nätverk, gör internet fritt för alla, det är enda sättet att skydda sig. Du gör ditt privata nätverk tillgängligt för dina grannar, dina vänner och alla andra som vill ha det, var de än befinner sig. Det är frihet, det är ett skydd mot dem som vill inskränka på vår frihet.

De kommer att påstå att vi skulle gynna pedofiler genom detta, men ärligt talat är det bara skrämselpropaganda och det vet vi. Människovärdet och vår integritet är viktigare än så, vi blir inte duperade så lätt.

Skulle det nu, mot förmodan vara någon som laddar barnpornografi genom routern bistår vi naturligtvis polisen med all information som finns att tillgå.

Anti-Piratbyrån hotar oss och ställer krav på att vi ska betala deras uppdragsgivare pengar, de påstår att vi skulle gynna pedofiler om vi öppnar våra nätverk. Det finns ett annat namn på sådan verksamhet, som använder sig av ”böter” och hot om repressalier för att få sin vilja fram, de kallas torpeder och maffiagäng. Anti-Piratbyrån och dess uppdragsgivare är inte bättre än Original Gangsters eller Hell’s Angels.

Låt inte maffiafasoner ta ifrån dig din värdighet och din trygghet och framför allt inte din frihet!

(V) och (PP)

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons