Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Snälla Trafikverket, säg att det blivit fel

Annons

Jag pendlar dagligen längs väg 272 mellan Ockelbo och Sandviken och blev väldigt överraskad en dag när jag plötsligt fick köra 80 i stället för 70 hela vägen från Högbo, genom Rökebo, förbi de två badplatserna vid Öjaren till Skönvik.

Dagen efter, när jag kom i motsatt riktning stod skolbarnen och väntade på skolbussen uppe på snövallen som var lika hög som busshållplatsstolpen. Alla busshållplatser plogas ju inte och för att slippa stå mitt på 80-sträckan med tung trafik och förare som trotsar väglag och tillåten hastighet så var de rådiga nog att klättra upp.

Jag vill inte ens tänka på kommande badsäsong och hur det då kommer att se ut, framför allt vid den nordligare badplatsen och dess ”parkering”.

Jag läste i förra veckan om hastigheten genom Axmarby och har svårt att se vad det är för skillnad på vägarna. Sträckan jag talar om har ju boende på båda sidor, många utfarter och gående efter vägen.

Snälla Trafikverket, säg att det blivit fel, att det ska stå 60 på skyltarna även här innan väg 272 kräver ytterligare dödsoffer.

Anna

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons