Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Snart kanske min tur är slut är

Annons

För andra gången var jag nära att bli påkörd vid rödljuset bakom OKQ8- macken på vägen från Brynäs och Bomhus. Förra gången for en kvinna från Bomhushållet förbi i en bil, med bilbarnstol, när jag som gångtrafikant hade fått grönt sekunden innan! Härom kvällen ledde jag och min sambo våra cyklar och ställde oss där och väntade på grönt och när det slog om såg vi en bil som inte saktade in! Den for rakt förbi oss! Hade vi varit blinda hade vi inte sett denna bil komma i hög fart och då hade vi förmodligen varit döda nu. Denna bil var en äldre bil, en amerikanare om vi såg rätt. Olyckligtvis hann vi inte se vad plåten sa. När vi gått över vägen och ljuset fortfarande visade grönt, vad händer då? En nyare bil, från andra hållet kör också mot rött!

Vad ska jag göra när jag inte hinner se plåtarna? Ska jag frukta för mitt liv varje gång jag passerar där? Kan jag lämna en anmälan hos polisen? Jag har sett vid andra tillfällen, både när det är mörkt och ljust ute, att bilar farit förbi där mot rött! Jag kommer snart inte att våga korsa den vägen mer med tanke på vilka idioter det finns bakom ratten!

Den kvällen hade jag tur. Förra gången, då dagtid, hade jag tur. Snart har jag inte turen på min sida vad det gäller bilar som kör mot rött!

Snart ligger jag där så grovt skadad att mitt liv inte går att rädda. Inte heller saktar folk ner från 70 till 50 där som skyltarna säger heller! Jag är normalt inte rädd men nu börjar jag frukta för mitt och andras liv!

Rob

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons