Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tack för att mina barn får näta tryggt!

Annons

SVAR TILL

Jag har följt denna debatt angående Ipred och sett både nätleverantörernas kommentarer samt läsarnas och jag måste bara nu får tycka till!

Jag säger för det första hurra till Telia och Comhem och de andra bredbandsleverantörerna som följer lagen om Ipred. Som ser till missbruket att olagligt tanka ner musik och film. Att ge åklagare rätt att inhämta uppgifter om de som missbrukar.

Ett stort minus till Gavlegårdarna, Tele2, Bahnhof och de andra som väljer att inte spara uppgifter om sina bredbandskunder.

Har ni en aning om vad ni ställer till med?

Typ inte.

Ni ser till att pedofiler, barnmördare nu fritt kan välja nät- leverantör så de i tysthet och stillhet kan fullfölja sina perversa uppdrag på internet att kunna få ett straff eftersom en del bredbandsbolag nu väljer att inte spara sina uppgifter.

. Ni som tankar gratis – det enda syfte det fyller är att ni får stärka och fylla ert ego så det blir tillfredsställt.

Men gör så här då: jobba gratis tre veckor varje månad och se hur kul du tycker att det är när du ska få din lön den 25:e. Eller resonerar ditt ego att det är din rätt att få tanka ner gratis? Och till er bredbandsjättar har jag bara en sak att säga: Fy hur ni beter er. Handlar allt om att jaga kunder från den ena till den andra? Har ni glömt bort moral och etik? Glömmer ni bort att oskyldiga barn och ungdomar i dag är fruktansvärt utsatta för nätpedofiler och/men ni tänker ta avstånd ifrån det också! I så fall är ni helt absurda! Ni anser nog att barnen får skylla sig själva va? Allt handlar om pengar för er. Inget annat.

Tacka vet jag trogna trygga Telia! Tack Telia för att ni väljer att skydda dem som gör fel. Tack för att mina barn får näta tryggt och skulle de bli utsatta för en nätpedofil kan åklagare hämta uppgifter! Tack Telia för att du är lojal mot mig som kund. Hoppas lagen blir tvingande för de andra bolagen!

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons