Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tack för era insatser för min hustru

/


Under eftermiddagen på Trettondedag jul fick vi anledning att kalla på ambulans på grund av att min hustru upplevde bröstsmärtor.

Annons

Redan inne i ambulansbilen togs EKG och det mycket vänliga ambulansteamet meddelade mig sedan att de påbörjade resan in mot Gävle sjukhus för ytterligare provtagningar. För egen del åkte jag en stund senare iväg in till akutmottagningen och framme där fanns hustrun redan under professionell behandling. Uppkopplad till EKG igen, blodprovstagning och kopplad till larm. Allt utfört av omtänksamma och vänliga sjuksköterskor och undersköterskor.

Lite senare, när några provsvar blivit klara, kom en mycket trevlig ung läkare, Oscar Dudek, in och gjorde en omfattande och noggrann undersökning och beskrev utomordentligt väl hur man bedömde läget. Han besökte oss sedan flera gånger på rummet och berättade dessutom att han även rådgjort med en kollega varvid de enats om att ytterligare ett blodprov skulle genomföras för säkerhets skull och därefter kunde vi återvända hem.

Vi kände oss verkligen synnerligen väl omhändertagna av denne utomordentlige läkare och all övrig sjukvårdpersonal och vill rikta ett stort tack till alla som arbetar på akutmottagningen och gör så fantastiska insatser i vården!

IoGS

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons