Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tänk om Sandvikens kommun, medan chansen finns

Annons

Dags att en ny demokrati styr Sandviken. Tummen ned för det gamla. Hur kan kommunen släppa en oas som Norra IP? Minns jag rätt fanns det till och med frivilliga, redo att rycka in för reparationer! Kommunen gör sig råd med jättedumma fastighetsaffärer som kostar invånarna jättebelopp i stället för att satsa på ungdomar och andra som gillar spontanitet!

Vandrade genom idrottsplatsen en vanlig eftermiddag på kolstybben (den lilla som finns kvar), där joggade en yngling och en ung kvinna. En dam dresserade sin hund. Två flickor drog en dockvagn. En mamma hade picknick med sin dotter. Fyra tonåringar satt på läktaren. Två tonårsflickor satt vid ett bord och samtalade. Vilken idyll!

På hemvägen beskådade jag en fotbollsmatch på den av eftermiddags- solen belysta gräsmattan. Nu var här mer allvar, liv och rörelse. Underbart.

Har i sommar besökt bland annat Halmstad och Linköping. Där såg jag massor av små parker för bollspel och samkväm, precis som vi vill ha i Sandviken. Tänk om, medan chans finns. Bygg, men inte på befintliga parker som är idealiskt belägna både vintertid (köldhål) och sommartid (underbart solläge).

Ungdomsvän

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons