Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tänker ni låta SD:s taktik gå hem?

Annons

Om regeringen går med på att anordna en folkomröstning om flyktingfrågor på Sverigedemokraternas begäran så kommer nej-sidan att vinna stort, allt eftersom Sverigedemokraterna dag ut och dag in förbereder det svenska folk mentalt för det!

Hur faran är stor om regeringen låter flyktingarna ”välla in” och hur den svenska ekonomin och till och med kulturen kommer att vara i riskzonen och att försvinna som SD brukar agitera för.

Tyvärr köper många detta argument, därför ökar Sverigedemokraterna markant i de senaste opinionsundersökningarna!

Men andra källor visar tvärtom att de flesta flyktingar som har kommit hit de senaste 3040 åren lever ett vanligt svenskt liv och deras barn eller barnbarn kan inte det gamla modersmålet, så snacka om försvenskning.

På ett möte gick EU:s stats-och regeringschefer i en sverigedemokrats liknande fälla genom att erbjuda Turkiet mer än 30 miljarder kronor för att ta hand om fler av de som flyr från Syrien och hejda flyktingarna att passera Turkiet till västvärlden!

Jag är stensäker på att en stor del av de där pengarna kommer att omvandlas till kulor och raketer som ska hagla över kurdiska byar eller bergen.

Jag tycker att det var konstigt att EU har missat att Erdogan inte är pålitlig.

Det är viktigt att han inte får så mycket stöd så han kan förvandla Turkiet till ett nytt Iran fast med sunni ställt för shia!

En kurd

 

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons