Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Till den mörkhyade killen...

...till den mörkhyade killen med kriminalvårdstjänstedräkten i centrala Gävle onsdag 4 februari. Du räddade livet på mig när rånaren tog min väska och sprang. Alla tittade på medan du bara sprang efter och hämtade väskan min. Du tröstade mig som var chockad och gråtande. Jag kunde inte tacka nog. Jag kommer aldrig glömma dig. Hoppas du känner igen dig. Jag frågade inte ens vad du heter.
En väldigt tacksam mormor

Annons

... till alla lärare och elever på friskolan Prosperitas i Järbo. Stå på er! En önskan vore att vår kommun kunde vara lite mer rättvis mot oss Järbobor och våra barn som går och vill börja gå på friskolan i Järbo så att de kan få tag i en lokal till hösten när vi ska bli fler!

 

...till personalen på Andersberg HC, apotek, reception och de andra. När man är ledsen så är det alltid någon som pratar och skojar så allting känns bättre igen. Tack för den goda hjälpen jag fått av doktor Stare, Lillian och Tola.

 

...till Patrik L hos Elgiganten i Valbo för all hjälp och ditt tålamod med mig och mitt kameraproblem samt även tack för dina instruktioner på den tekniska sidan.

 

...till Gunnel Östblom som var snäll och passade både katt och hus så vi kunde åka utomlands.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons