Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

...till Jens och alla på avdelningen Kometen

Annons

...tack för sällskap och hjälp, Gull-Britt Söderlund och hunden Ines, vid PRO:s majpromenader i Hofors. Ros även till Ove Östrin för den härligt blommiga sockerkakan.

...till Jens och alla på avdelning Kometen, Majgårdens förskola. Tack för att jag har fått sjunga med er. Glad sommar!

...till Charlotte och hennes familj som hittade och tog rätt på min plånbok som jag tappade efter 76:an tisdag 9 juni på kvällen, när jag hade lagt plånboken på taket när jag tankade.

...till kommunens tjejer som kommer hit till Polhemsskolans gård och gör planteringarna så fina vår och höst. Ni arbetar så osjälviskt och flitigt så man kan tro att det är era privata trädgårdsanläggningar. Därigenom är ni bra förebilder för både våra elever och för kommunens personal i övrigt.

...till Ockelbo kommun, lärarna samt föräldrarna som ställde upp för klass 4, Raboskolan under GD/GIF-olympiaden.

...till alla elever och föräldrar på Stora Karla, Andersbergsskolan, för all uppskattning, tårtor och fina blommor på avslutningsdagen. Vi tackar er alla för det här läsåret och önskar er en riktigt skön sommar!

...till personalen på avdelning 10 plus läkare och sköterskor 6:e Tvärgatan 26 Carema, för all omsorg om vår mamma Bojjan den tid hon bodde hos er. Er omsorg fick vi anhöriga också del av. Vi blev som en stor familj med personalen och de boende på avdelningen.

...till församlingskåren i Torsåker som ordnade ett trevligt nationalfirande på församlingshemmet för oss på servicehuset Spelmannen. Ros till Eva-Lena som höll i psalmsång och diktläsning. Ros också till Anders som hissade flaggan. Det var en trevlig och god samvaro.

...till Sofie Jonsevall för en jättetrevlig resa till Tom Tits i Södertälje.

...till Bettan och Maria på Sörbyskolan för allt stöd och all den hjälp ni gett mig. Ni är fantastiska!

...till personal med flera i Milbo-Varva rektorsområde för att ni gjorde vår sista arbetsdag till en oförglömlig upplevelse!

...till den underbara och hjälpsamma personalen på Konsum Krysset som ställt upp och servat oss när vi suttit och sålt lotter hos er.

...till Lena Müller och Annette Larsson för de trevliga och givande dagarna på Östersjöns vatten.

...till Stefan och Titti för det fina arrange- manget i samband med Sofias student.

...till Lil Benton och Ulla Andersson (V) som spontant sökte upp oss och deltog i Sandvikens ”Marschen för tillgänglighet”-aktion. Tack vare er nådde vi fler med information om att det saknas en lag som klassar otillgänglighet som diskriminering.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons