Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Uppmärksamma Gävles lokala förmågor också

Annons

Stilla växer hoppet! I lördags 21 november hölls en underbar konsert i Gasklockan. 400 åhörare, skön musik av hundrahövdad kör, blåsackomanjemang skön pianomusik och framträdande av Stina Wollter. Körledare och eldsjäl var Ulrika Swedén med bistånd av Sverker Magnusson. Unge Kasper spelade fantastiskt. Temat var ”Psykisk ohälsa” Detta var en helt unik fantastisk händelse som borde ha bevakats av ortens tidningar. Men ack nej.

Evenemanget var gratis för åskådarna allt var ideellt. Inte lika glassigt som på Konserthuset med Carola kanske, men nog så vacker och angeläget.

Varför var inte Arbetarbladet där?

Jag skriver denna insändare för att jag tycker att Gävles lokala förmågor och de som deltog i projektet förtjänar att uppmärksammas. Tidningarna anser tydligen inte det.

En som var där

SVAR DIREKT:

Hej! Det verkar ha varit ett väldigt fint arrangemang, förstår jag av din beskrivning, och du har självfallet rätt i att tidningen ska uppmärksamma de förmågor som finns i Gävle. Det försöker vi göra på olika sätt, bland annat genom att bevaka arrangemang av den här typen.

Gävle är en arrangemangsrik stad, det händer helt enkelt väldigt mycket här, och vi tvingas hela tiden prioritera hårt vad vi ska bevaka. Det här arrangemanget skrev vi om på förhand (och kanske det bidrog till att några fick upp ögonen för det och gick dit) men valde bort att bevaka på plats. Det går förstås alltid att diskutera om valet vi gjorde var rätt eller fel.

Tipsa oss gärna om saker som händer och tillfällen att uppmärksamma Gävleförmågor.

Lisa Pehrsdotter

nyhetschef

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons