Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vad är det för stolle som har ritat Gavlevallen?

Fråga till Eva von Scheele Frid, Gefle IF

Annons

Jag besöker nästan varje GIF-match hemma. Vid besöket 23 april mot Östersund behövde jag uppsöka en toalett. WC-skyltar hänvisar till hockeyarenan. Häpen! Dörrarna låsta? Ett tiotal bajamajor ersatte toaletter? Vad är det för stolle som har ritat Gavlevallen utan tillräckligt med toaletter?

Reklam för Gävle?

Stamgäst med säsongskort

 

SVAR DIREKT:

 

Gefle IF vill inte ha bajamajor på arenan!

Gavlevallen är en kommunal anläggning byggd av Gavlefastigheter och som Gävle kommuns Kultur och Fritid hyr och sköter driften på. Vi, Gefle IF, är hyresgäst så till vida att vi hyr anläggningen samtliga allsvenska matcher som vi betalar hyra för.

Vi förstår att vi som klubb får ta emot kritik när behovet inte tillgodoses, det är ju vi som är arrangör för de allsvenska matcherna, dock vill vi påtala att vi är hyresgäst och inte kan påverka i så hög grad som vi önskar.

I lördags när Gavlerinkens toaletter som vanligtvis ingår i arrangemanget inte var tillgängliga på grund av Kartdagarna som förbereddes, ersattes dessa toaletter med tio bajamajor. Detta beslut togs av hyresvärden utan möjlighet för oss att råda över.  

Eva von Scheele Frid

Klubbdirektör, Gefle IF

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons