Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vad gäller efter branden, Sandvikenhus?

Annons

Det var ett tag sedan vi drabbades av brand i källaren. Vi har inte fått någon information från Sandvikenshus om vem ska står för självrisken. Men försäkringsbolagen har dragit av 1 500 kronor i självrisk vid skade- ersättningen.

Vi fick betala i fyra månader även för källarutrymmen som vi inte har tillgång till. Hoppas någon i Sandvikenshus kan svara oss hyresgäster.

Hyresgäster

SVAR DIREKT

Hej ”Hyresgäster”. Tyvärr så är det så att försäkringstagaren generellt sett står för självrisken och den som är vållande får skadeståndsanspråk på sig i en rättegång. Jag kan inte uttala mig om ett specifikt ärende som ni har med ert försäkringsbolag utan hänvisar till fortsatt dialog med dem. Om Sandvikenhus hade varit vållande till skada hade vi, via vårt försäkringsbolag, stått för självrisken.

Brist i boendet är däremot något vi står för. Vi ber verkligen om ursäkt för alla problem som bränderna har förorsakat och ni ska självklart få hyresnedsättning för att ni inte haft tillgång till källarutrymmet under saneringsarbetet. Vi kommer att kontakta er vidare om detta.

Jens Björklund

Affärsomdådeschef Bostad Sandvikenhus AB

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons