Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vad händer om jag blir akut sjuk?

Annons

I PRO Årsunda finns funderingar och farhågor inför situationen som uppstått för vår livsnödvändiga ambulanssjukvård. I dagsläget har 40 stycken inom ambulansvården sagt upp sina tjänster.

I dagspressen kan man läsa att risk finns att dagambulans kan bli stående i sommar på grund av personalbrist. Detta har redan hänt! Är det detta vi pensionärer och övriga invånare betalar skatt till, med i många fall för oss pensionärer, liten pension.

Man blir både ledsen och frustrerad av regionpolitikernas arrogans i frågan.

Ambulanspersonalen har en uppgift av högsta prioritet. Många gånger gäller det livet. Det är då av högsta vikt att personalen är utvilad skärpt och snabb i tankegången. Det har man tidigare förstått att de varit, men vad blir resultatet av den nya arbetsformen?

Nya tidningsuppgifter ger oss också signaler om att ännu mera måste sparas i regionens budget på grund av ett underskott på 150 miljoner. Men resorna till San Francisco tycks fortfarande fortsätta! Vad kommer att hända!

Frågan i rubriken är befogad. Vi vill känna oss trygga med vår akutsjukvård i hela länet. Så regionpolitiker, glöm prestigen och fundera ett varv till på införandet av jourtid för ambulanssjukvårdarna. Ge oss en trygg akutsjukvård!

PRO Årsunda

 

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons