Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vad har ni så bråttom till?

Annons

Sitter här alldeles rasande efter en övningskörningstur. Att vara ny på vägen kräver mycket uppmärksamhet och hjälp från andra bilister.

Hur kan det komma sig att varje gång man är ute och övningskör med skylten ”övningskör” så kommer dessa idioter och kör om, oavsett hur fort man själv kör och oavsett vägsituationen.

Det kan vara mötande trafik och stolpar i mitten av vägen, men det hindrar inte dem från att blåsa om en i mötande körfält.

Det har faktiskt hänt att jag inte haft skylten på och då kör de som små söta lamm där bakom.

Nu har jag ett riktigt bra förslag till polisen! Använd fartkontroller under körning, sätt en övningskörningsskylt på en civil personbil och håll hastighetsbegränsningarna så ska ni få se med egna ögon. Pengarna ni får in på alla böter kommer säkerligen att räcka till nya polisbilar och bättre löner.

Många säger och tror att övningsförare utgör störst risk i trafiken, men där har ni fel!

Läste i körkortsboken att om man kör om någon i en hastighet på 10 km/h fortare vid hastighetsbegränsningen 90 km/h så vinner man ungefär en minut per mil! Vad jag vet så bor många av dessa (ursäkta språket men) idioter i närheten av Gävle inom en mils avstånd. Vad har ni så bråttom till?

En minut kan kosta en annans människas liv, eller ditt eget!

Irriterad övningsförare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons