Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vad kan du göra för Hofors?

/

Annons

SVAR TILL
”Irriterad Hoforsbo”, 25 september

Angående Hofors centrum.
Citat från en insändare på Torget i Arbetarbladet med rubriken ”Hälften skulle räcka”:
”De höga trottoarkanterna som byggs kommer att orsaka många plåtskador på bilarna och är svåra att ta sig över för äldre.
Har kommunen kanske avtal med någon plåtverkstad?”
Det är lätt att vara negativ, att inte tänka till själv och vända på saken. Det är bra med ifrågasättande, jag ifrågarsätter inte det. Men kanske kan det vara så, att de höga trottoarerna finns där av en anledning. Kan det vara så att hastigheterna på bilarna sänks i vårt vackra centrum nu? Kan det vara så att även promenadstråk har skapats där äldre, barn och övriga Hoforsbor kan ta sig fram obehindrat, och inte behöver vara rädda för fartdårar?
Att påstå att kommunen har avtal med en plåtverkstad är enbart naivt och inte värt att kommentera mer än så.
Nej, var glad över det fina centrum som byggts. Vilka möjligheter det har! Ett exempel: I fredags hade vi höstmarknad i ett levande centrum med folk i rörelse till musik och glädje! Fantastiskt!
Försök att vända och vrida på saker själva innan ni spyr ut galla och konspirationsteorier. Vi som bor i Hofors vill väl ändå att det ska finnas ett levande centrum där alla kan trivas. Vi vill väl ändå vara stolta över vår bostadsort. Jag förutsätter att alla Hoforsbor jobbar för att förbättra Hofors efter egen förmåga. Det innebär inte att skriva negativa insändare utan lösningar. Vad kan du göra för att lyfta fram Hofors som den vackra och bra kommun det är? Det är en fråga som är värd att vrida och vända på för samtliga Hoforsbor!
Johanna Fröjd

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons