Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

#vafanfårjag - "En professionell sjukvård i världsklass det är vad vi fått av våra skattepengar"

Annons

Vi som precis genomgått ett kejsarsnitt för våra tvillingar 20171109, med över 10 personer i operationssalen. Operationen gick hur bra som helst och pågick inte så lång tid heller.Vi har tillgång till sköterskor och läkare dygnet runt på BB, som jag tycker är en stor trygghet, hjälp med matning, amning, mätning, vägning och tvättning.Vi bor på ett jättefint rum med eget kylskåp, dusch, toalett, tv, sängar och en vacker utsikt. Vi får stanna så länge vi önskar dessutom.Allt detta helt kostnadsfritt och så ingår frukost, lunch, middag, kvällsmat och blöjor.

Jag är jävligt stolt över vår sjukvård i Sverige, men det är klart att det finns utmaningar här också men allt kan utvecklas och bli bättre. Men just förlossningsvården vi fått kan inte bli bättre.

En professionell sjukvård i världsklass det är vad vi fått av våra skattepengar. Skulle aldrig vilja byta ut detta mot något.Detta är vad vi får, jag anser att det är väldigt egoistiskt och själviskt att inte betala skatt i Sverige, vi borde straffbeskatta alla skattesmitare som gärna utnyttjar vår välfärd på olika sätt genom att ha barn på skolan, besöker läkare eller något annat som staten hjälper till med. Jag betalar gärna skatt för denna underbara vård vi fått!

Mattias Nyström Socialdemokraterna

Foto: Christine Olsson / TT.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons