Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Välkommen till en familjefest för alla smaker

Annons

SVAR DIREKT

I Sverige är vi stolta över vårt land, vår kultur och vår flagga. Vi är också ett mångkulturellt samhälle med invånare och influenser som härstammar från andra kulturer. Nationaldagen skapas för och med oss Sandvikenbor och ska vara en folkfest för alla.

Förra året diskuterades Nationaldagsfirandet i Sandvikens kommun både högt och lågt. En del av den kritik som framfördes var helt korrekt. Vi hade inte med många av de sånger och musikstilar som medborgarna förknippar med svensk nationaldag.

Därför genomfördes förra året (2010) i anslutning till nationaldagsfirandet en enkät på kommunens hemsida samt på plats under firandet. Där kunde alla önska vilka låtar och musikstilar som man ville höra i år (2011).

Årets program bygger därför på de önskemål medborgarna lämnat och rymmer en mängd härlig musik framförd av en mängd fantastiska musiker.

Tycker ni inte om alla sånger eller musikstilar under det över tre timmar långa programmet betyder det att det finns andra medborgare med annan musiksmak än er som har önskat sin musik!

Låt er berikas av dessa olikheter, kom till Stadsparken och njut av en härlig familjefest!

Välkomna!

Odd Westby,

informationschef och ansvarig för Sandvikens kommuns officiella nationaldagsfirande

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons