Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Varför stannar inte bussen vid Engelska skolan?

Annons

Det har hänt ett flertal gånger nu att buss linje 3 från Södra Bomhus mot Hille inte stannar vid Engelska skolan för att ta upp passagerare.

Detta hände mina döttrar senast måndag 24 augusti cirka klockan 15. Bussen var inte full med passagerare. Långt ifrån.

Det handlar om barn som vill kunna kliva på rätt buss direkt och slippa krångla nere på stan, och bussen ska ju stanna på den hållplatsen, så det är rent slarv från chauffören!

Lärare på skolan har mejlat om det här problemet tidigare, men det verkar inte hjälpa. Jag betalar själv dyra pengar för årskort åt mina barn och då måste jag kunna lita på att bussarna kör som de ska.

Förälder

SVAR DIREKT:

Hej, ”Förälder”! I samråd med Engelska Skolan på Söder kör vi förstärkningsbussar mellan Sörby och centrum kringskolslut. Bussarna har de första dagarna på terminen när så varit påkallat kört efter principen att stanna för påstigande vid varannan hållplats, detta med ambitionen att resenärer på såväl ordinarie Linje 3 som extrabussarna ska komma ner på stan så snabbt och smidigt som möjligt.

Det har kunnat upplevas som att bussen missat att stanna vid hållplats, vilket vi beklagar. För att undvika tveksamheter, stannar nu ordinarie Linje 3 på samtliga hållplatser.

Välkommen att ringa Trafikupplysningen 0771 910 109 när du har frågor eller synpunkter som rör busstrafiken.

Henrik Nyquist

Nettbuss Stadsbussarna

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons