Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Varför vill ni inte synas?

Annons

Varför är det så svårt att använda reflex? När jag åker till och från jobbet är jag livrädd. Det finns ibland tillfällen där det med minsta möjliga marginal går att bromsa för oförståndiga människor. Det första jag har tänkt på då är att, det är tur att det inte var halt.

I dag var det halt, mycket halt, och människorna, jag kallar dem faktiskt för idioter, gör ingen skillnad på icke halt och halt väglag. Ibland har jag lust att veva ner rutan och skrika ”Använd reflex”, vilket jag naturligvis inte gör eftersom man blir något chockad över dessa människors dåliga omdömen och kör vidare med hjärtat hårt bultande. Jag hörde på lokalradion senast i dag att till och med barn är dåligt utrustade med reflex, vilket får mig att fundera på hur dessa föräldrar tänker.

Cyklister utan fram- och bakljus får sig också en släng av denna sura insändarskribent.

Jag kan dessutom inflika att det inte beror på var du bor eller vilken social status du har i samhället, de flesta är helt enkelt urusla på att skydda sig själva, sina barn och andra medtrafikanter.

Det kan inte bero på att reflexer är dyra, de är billiga, till och med gratis ibland. Skäms ni för att synas i mörker?

Då föreslår jag att ni kan gå ut när det är dagsljus, håll er i dikeskanten eller skogskanten, gå längs husväggen och korsa absolut inte en bilväg är ni snälla.

Livrädd bilist

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons