Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vet du vad ditt barn gör när du sover?

Annons

Vet du som förälder vad ditt barn gör när du sover?

Frågan är föranledd av det faktum att: I Skutskär centrum observerade polismyndigheten nyligen ett tiotal ungdomar/barn – de flesta alltså under 18 år – på bänkarna utanför Centralgrillen och Ica klockan 03.00 på natten/morgonen! Dessa fakta måste oroa varje förälder med ansvar för sitt/sina barn!

Det behövs vuxna förebilder – barn gör ofta som vi vuxna gör, inte som vi vill att de ska göra. En känd person sa vid ett tillfälle: Missbrukade barn blir missbrukare, misshandlade barn blir misshandlare. Denna person hade lång erfarenhet som fängelsedirektör och hon visste vad hon talade om.

När nu Jesusbussen finns på plats i Skutskärs centrum – i kväll mellan klockan 21.00 och 01.00 mellan Ica och Coop – är det viktigt att vuxna föredömen finns på plats.

Vi kan inte begära att diakonen Emma Norling och Robert Berglin tillsammans med busschauffören blir de enda vuxna på plats.

Upp ur tv-soffan. Vänta med fredagsgroggen och vinboxen om du använder alkohol. Våga vara vettig vuxen! Denna uppmaning gäller även föreningar med idrott och kultur på sin agenda – föreningar som erhåller verksamhetsstöd från KFN!

Barnen är vår framtid. Alla barn är allas barn, eller?

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons