Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vi är beredda att betala mer

Annons

SVAR TILL

”Kenth Larsson”,

4 december

Kenth Larsson, förvaltningschef för ledning och verksamhetsstöd och chef plan 13 (träningslokal på Gävle sjukhus).

I ditt svar på insändaren bemötte du inte den fråga som ställdes. Varför kan inte vi pensionärer fortsätta träna 2010? Du tyckte inte att det var ”okej”, men skälet nämnde du inte. Jo, du sade något om att hela befolkningen skulle kunna träna om vi gjorde det.

Det är många företag som låter pensionärer fortsätta gå på gym så varför kan inte landstinget också göra så? Vi som pensionärer hade i stället fått en middag? Många av oss som tränar på plan 13 har inte fått någon middag och vill inte heller ha det utan i stället fortsätta träna. I dag får vi träna före klockan 11 för att inte tränga ut den arbetande personalen. De flesta dagar är det enbart pensionärer i lokalen.

Du sade också att vi gick där gratis. Det gör vi inte. Vi betalar 100 kronor per år som i och för sig är en mycket låg avgift. Vi är beredda att betala mer. Vad jag förstår så kommer det i framtiden att bli någon form av interndebitering. Jag gissar det, eftersom det ligger anmälningslappar för träning 2010 utlagda på plan 13, som chefen ska skriva under. Om man registrerar sig mister man ersättningen för aktivitet utanför landstinget. Den avgiften kanske också skulle kunna gälla också för oss pensionärer? I vilket fall är vi beredda på en dialog med dig.

En annan fråga man ställer sig är hur Ann-Margret Knapp ska svara på de brev hon har fått i samma ärende? Kan hon ha en annan uppfattning än en ledande tjänsteman? För det kan väl inte vara så att hon har beställt detta svar av dig? Ledning och verksamhetsstöd ska bara arbeta på uppdrag. Är uppdraget att kasta ut oss pensionärer?

Aina Wiggren,

för några av

pensionärerna på plan13

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons