Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vi betalar mest men får minst

/


Kvaliteten på Arbetarbladet har stadigt försämrats sedan övergången till e-tidning och medföljande medier.

Annons

Papperstidningen blir tunnare och innehållet blandas med mer och mer TT-artiklar. Det blir anonymare, inte igenkännande med lokal anknytning som man som prenumerant har rätt att kräva.

Tidningen måste tryckas tidigt för att kunna distribueras som morgontidning, så om det händer något i omvärlden/sportvärlden som är viktigt/stort så får vi läsa detta ett dygn efter händelsen. Inte kan väl de styrande tycka att detta är god och informativ bevakande journalistik. Ja, jag vet att e-tidningen är ”på tårna”, men jag läser papperstidningen. Dyraste alternativet efter nyordningen. Härligt med helsidor som förkunnar att e-tidningen utkommer alla röda dagar. Tji fick vi som är pappersläsare! Vi betalar mest men får minst!

U-B F

SVAR DIREKT:

Tråkigt att höra att du är missnöjd med tidningen. Vi är högst medvetna om att många av våra läsare föredrar papperstidningen före våra digitala kanaler. Därför jobbar vi varje dag, parallellt med våra digitala satsningar, på att göra en så bra tidning som möjligt.

Arbetarbladet har inte ändrat trycktider. Däremot pågår det en utredning kring Arbetarbladets framtida trycktider, men det är viktigt att betona att inget beslut är fattat i det ärendet.

Oavsett framtida trycktid har Arbetarbladet som ständig ambition att fortsätta göra en så bra tidning som möjligt. I tidningen ska den lokala journalistiken vara i fokus. Vår webbsajt, arbetarbladet.se, är ständigt levande 24 timmar om dygnet. Där har tidningsprenumeranterna tillgång även till det premiummaterial som endast betalande kunder kan läsa. Vår e-tidning är identisk med papperstidningen. Den har också prenumeranterna tillgång till. Röda helgdagar, som tidigare var tidningslösa, ger vi ut en unika e-tidningar som alla prenumeranter som registrerar sitt digitala konto har tillgång till.

På arbetarbladet.se har vi också inte minst allt fler tv-inslag med allt högre kvalitet.

En modern tidningsredaktion måste värna såväl tidningsläsarna som de läsare som helst vill läsa oss digitalt.

Därför är det inte tji för tidningsläsarna. Jag tar definitivt din kritik mot tidningen till mig, men i det stora hela får våra tidningsprenumeranter i dag mer än de fick förut.

Daniel Nordström

chefredaktör och ansvarig utgivare

 

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons