Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vi får i alla fall behålla våra namn

Jag har så många funderingar kring ledningen för Landstinget Gävleborg och vad de håller på med?

Annons

Hur används våra pengar, dina och mina? Är det kompetent personal som sysslar med viktiga och dyra frågor? Politiker som inte törs fatta beslut utan styrs av sin partifärg?

Det ena projektet efter det andra blommar stort, vissnar och försvinner utan att någon ifrågasätter vad som kom ut av det hela. Hur är det med blomningen nu? Divisionerna, fint och stort, men vad innehåller de?

Folk som är duktiga och sliter livet ur sig. Går in i väggen, ja, förr hette det psykiskt sammanbrott,.Oavsett vad vi kallar det är symptomen lika illa. Folk säger upp sig för att de inte orkar mer. Snart får mottagningar stänga eller åtminstone få långa köer, på grund av både läkar- och sköterskebrist.

Administrativ personal ska in under lov och förlorar sin tidigare samhörighet. Vi ska klä oss lika och vi måste ha likadana namnbrickor, dock får vi behålla våra egna namn!

Oron sprider sig och känslan av uppgivenhet finns.

Kanske vi snart är där som en tidigare arbetskamrat siade om i mitten av 90-talet? Han var klok, han var visionär, men det här hade han nog helst sett att det inte slog in!

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons