Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vi försöker hitta så bra lösningar som möjligt

Annons

SVAR TILL

”Sigge Andersson, Forsbacka”,

13 september

Vi har lyssnat och även vidtagit vissa förändringar enligt önskemål.

Du nämner fler direktbussar och bussbyte vid vårdcentralen. Detta är ju sådant som ni förde fram och som är åtgärdat. Jag har även fört fram fler av era önskemål och vet att förvaltningen tillsammans med X-trafik och bussbolaget kontinuerligt arbetar med att se över inte bara busstrafiken till Forsbacka utan även till andra delar av kommunen (det finns ju områden som inte ens har 90-minuterstrafik).

Vi har en arbetsgrupp bestående av politiker från majoriteten och oppositionen som arbetar med dessa frågor politiskt, bland annat angående trafiken till Forsbacka.

Du kan inte nyttja ”gratiskortet” för att det är tidsbegränsat. Därför vill jag slå ett slag för seniorkortet som är ett mycket billigt och bra kort som gäller för ett obegränsat antal resor med X-trafiks bussar, X-tåg och med Tåg i Bergslagen inom Gävleborgs län. Seniorkortet gäller årsvis och kostar 210 kronor per månad

Jag är således väl medveten om att inte alla kommuninvånare har så bra kollektivtrafik som man önskar men förvaltningen har i uppdrag att gemensamt med entreprenörerna försöka hitta så bra lösningar som möjligt för dessa områden.

Curt Nygren (S)

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons