Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vi fryser, Gavlegårdarna!

Till Gavlegårdarna.I höstas bytte man termostater på elementen vid Skolvägen i Valbo. Det sades att värmen skulle bli bättre och jämnare. Vad hände?

Annons

Jo, det var kallt i lägenheterna tidigare men nu är det ännu kallare.

Alla beklagar sig över att de fryser.

Några har skaffat sig extra elelement för att få dräglig värme.

Hyran har höjts men vad får vi för pengarna?

Gavlegårdarna – vi är besvikna på er!

Frusen hyresgäst

SVAR DIREKT

Tack för dina synpunkter! De är viktiga för att förbättra vårt sätt att arbeta med innemiljön i Gavlegårdarnas bostäder. Precis som du skriver har flera åtgärder genomförts i år på Skolvägen i Valbo. Bland annat har termostaterna på radiatorerna och deras ventiler bytts ut till nya. Syftet är naturligtvis att systemen, efter åtgärderna, ska fungera bättre. Arbetet innebär dock ett stort ingrepp på värmesystemet vilket har givit en del inkörningsproblem under hösten och tidiga vintern. På ett par adresser arbetar vi fortfarande aktivt med att trimma in systemet.

Gavlegårdarna har de senaste åren lagt ner betydande resurser för att förbättra byggnaderna på Skolvägen. Bland annat har isolerglas monterats på fönstren och isoleringen kring balkongpartierna förbättrats.

Det är vanligt att man upplever rumstemperatur olika vilket man måste respektera. Därför har Hyresgästföreningen och Gavlegårdarna enats om den temperatur som ska vara i lägenheterna, vilket för närvarande är 21 grader. Upplever du att denna temperatur inte uppnås i din lägenhet ber jag dig göra en felanmälan så ska en tekniker felsöka din lägenhet. Du får gärna kontakta mig på telefon om du har ytterligare frågor.

Anders Holmsten, driftchef AB Gavlegårdarna

026-17 27 52

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons