Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vi gräsrötter är inte ”dumma”!

Annons

Det som Mona Sahlin säger beror på att man inom partiet haft rådslag inom alla områden i samhället där medlemmarna har fört fram sina åsikter.

Vi alla gräsrötter tycker det är ett demokratiskt sätt att arbeta på. Sedan följer en kongress där man slår fast riktlinjerna för (S)-politiken.

Sedan kan Mona med flera gå ut och prata och agitera om de frågor som partiet står för.

Göran Persson fick kritik för att han förde fram egna åsikter (men det gillade tydligen Reinfeldt och Co) och nu kritiseras Mona för att hon lyssnar på rörelsen.

Vi är många som genomskådar det som förs fram i massmedia. Det är vi, folket, som har rösträtt oavsett inkomstnivå. Använd den rätten! Som sagt, vi är inte ”dumma”, vi vanliga gräsrötter.

Sedan undrar man om det är slumpmässigt utvalda när man ringer och frågar vilka man röstar på för underlag till prognoser.

Jag tror att alla unga, som inte kommer in på arbetsmarknaden, alla varslade och pensionärer med låg pension och även alla andra pensionärer utan sparkapital som betalar för mycket i skatt, ser skillnad på rött eller blått när det gäller.

Tänk på detta även nu i EU-valet för nu går staten och kapitalet verkligen hand i hand. EU är mycket blått just nu ändra på detta. Rösta, rösta, rösta!

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons