Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vi har tre frågor – var, hur och när?

Annons

SVAR TILL

Tack för att någon reagerade. Jag blir så glad när jag läser insändaren från en ”Förbannad läkarsekreterare”.

Jag och min kollega kokade av ilska när vi lämnade det så kallade informationsmötet som vi kallades till i förra veckan. Våra nya chefer blev presenterade – vi som inte ens vet inom vilken division vi kommer att jobba i höst. Lappar delades ut där vi skulle anteckna våra tips och frågor angående den nya verksamheten.

Vi har bara tre frågor i huvudet just nu – var, när och hur?

Tror de verkligen att vi orkar lägga vår energi på att komma med idéer och tips.

Oron är stor inom vår yrkesgrupp och vi är eniga om att det här är den mest ogenomtänkta omorganisation vi varit med om.

Det är inte klart med lokaler och placeringar och det enda vi vet är vi inte kommer att ha ett eget skrivbord utan behöva cirkulera runt och inte höra hemma någonstans.

Det jag ser framför mig, är att jag till hösten rullar runt min anpassade skrivbordsstol med en låda där jag har mina hjälpmedel såsom handlovsstöd, trådlös mus och hörlurar. Företagshälsovården är och kommer att bli ännu mer överbelastad. De som en gång hjälpte mig med en anpassad arbetsplats så jag skulle kunna fortsätta mitt arbete som läkarsekreterare efter lång tids sjukdom, något som även försäkringskassan krävde.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons