Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vi hoppas innerligt att detta inte blir en ”halvmesyr”

Annons

FUB Nordupplands årsstämma 5 mars gör följande uttalande, vad det gäller ombyggnaden och renoveringen av Forshem, för användning till en gruppbostad och daglig verksamhet: Efter den information vi fått vid ett flertal möten med RCVF (resurscentrum vuxna funktionshidrade), med produktionschefen Mojgan Alimadad och ordföranden i utskottet, arbete

och omsorg, Pia Wårdsäter, samt genomgång av Forshems lokaler, har FUB Norduppland (föreningen för barn, unga och vuxna med utvecklingsstörning), sett positivt på projektet. Med tillräckliga resurser, till och med sett, en hög potential i fastigheten Forshem. Det som gör oss fundersamma, ja, till och med starkt oroade, är, det som framkommit på senare tid, budgeten för ombyggnaden och renoveringen. Först 500 000 eller 600 000 kronor och nu en miljon kronor.

Vi ifrågasätter starkt om det med de pengarna, är möjligt att tillfredsställande genomföra projektet. Därför vädjar vi till produktionschefen och beslutande politiker att tillföra nödvändiga resurser för att detta ska bli ett lyckat arbete. Vi hoppas innerligt att detta inte blir en ”halvmesyr”, utan en framgångsrik ”nydaning” som gagnar främst de funktionshindrade, men också personal och anhöriga.

FUB Nordupplands årsstämma

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons