Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vi ska absolut se över det till nästa gång

Annons

SVAR DIREKT:

Hej Patrik. Ett par gånger per år genomför vi denna typ av kampanj, ”Shop around the clock”. Det bygger på ett visst antal extremt bra erbjudanden per timme under dagen. Vi visar tydligt hur många vi har och till vilket pris i annonsen.

Erfarenheter från tidigare tillfällen har medfört att vi har, efter bästa förmåga, försökt göra köandet så smärtfritt och rättvist som möjligt.

När kön till just denna produkt innehöll fler än 50 personer tog ansvarig på plats beslutet att ge en kölapp till var och en så de kunde försäkra sig om att de fick en tv utan att behöva stå 90 minuter i kö. Det var även ur säkerhetsaspekt som beslutet togs. Förra gången vi genomförde denna aktivitet, utan kölappar, var några nära att bli trampade på i kön som var mycket svår att kontrollera.

Vi kan absolut förstå att du blev besviken när du insåg att alla var slut trots att du inte hade sett någon kö. Jag förstår det pedagogiska i att mötas av en kö och därmed inse att man eventuellt har börjat köa försent. Något vi absolut ser över till nästa gång vi gör något liknande.

Om vi får kontakt med dig ska du självklart få ta del av detta erbjudande.

Lars Bengtsson

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons