Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vi ska skaffa fler bilar för att klara våra uppdrag

SVAR DIREKT

Annons

Taxi Stor & Liten AB arbetar dagligen med planering att utföra de uppdrag som vi har ansvar att utföra, som bland annat skolkörningar.

Om man tänker tillbaka en tid så vet alla att lågkonjukturen låg som en dimma över i stort sett alla branscher, mer eller mindre alla har känt av detta. Nu har det vänt, eller rättare sagt är på väg att vända, och med detta har i alla fall Taxi Stor & Liten en ökad orderingång som har skapat många flera köruppdrag på våra fordon.

Detta har också skapat vissa problem med att få uppdragen utförda i rätt tid som till exempel skolbarn som ska komma i tid till skolan, detta måste fungera!

Vad Taxi Stor & Liten kommer att göra som åtgärd, som du Kerstin Söderström efterlyser, är att vi kommer att skaffa fler fordon som kommer att vara beredda att utföra de uppdrag som vi har ett ansvar att sköta. Jag tror att vi kan skönja ett resultat av detta inom en ganska kort tid.

Denna aktion är redan påbörjad och redan nu har vi ett ökat antal fordon i trafik för att klara alla uppdrag som vi har och som kommer.

Vi får ta varandra i handen och hoppas att denna åtgärd ska fungera så att alla barn kommer i tid till skolan och att föräldrar och inte minst barnen kan känna sig trygga i detta.

Thomas Johansson

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons