Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vi vill ha tillbaka bussen genom Säljan Sandviken resecentrum

Annons

Jag bor i Stensätra (Säljan) och är studerande. Jag går första året på Realgymnasiet i Gävle och tycker det är rent ut sagt för jävligt att ni tog bort 17-bussen som går genom Säljan till Sandviken resecentrum. Jag vet om att resandet var för lågt för att ekonomin skulle hålla för att ha kvar linjen. Men varför kan ni inte sänka lönerna eller höja priset för att man ska åka med linjen? Pengar går alltid att lösa om man har motivation och engagemang till det. Tycker de är så himla synd att vi i Stensätra/Säljan inte ska ha tillgång till buss och i stället får cykla nio kilometer tur och retur till Sandviken resecentrum varje dag och antingen bli av med cykeln, få den punkterad eller bli utsatt för någon annan skadegörelse, vilket händer varannan månad. Är så himla trött på detta. Linje 14 eller linje 47 går inte några bra tider som matchar bussarna/tågen till Gävle, och de är de två närmaste bussarna vi har tillgång till. Är de inte så att ni vill att vi som bor i kommunen ska vara nöjda och glada?

Är väldigt trött på att gå upp tidigt för att ha tid att cykla 4,5 kilometer på morgonen när man dagen före suttit hela eftermiddagen och kvällen med plugg som måste göras. Det tar tid och kraft så sovtimmarna blir inte många.

Varför ska det vara så svårt att tillfredsställa oss som bor längre ut i Sandviken med en buss som går några gånger om dagen? De gick förut och borde gå nu. Så gör något åt det här nu för medborgarnas skull, snälla. Vi orkar inte vänta mer...

Irriterad studerande som vill ha förändring

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons