Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vill du injicera kvicksilver?

Det är hysteriska skrämselrapporter dagligen i media om vad som kan hända om man inte vaccinerar sig. Men inget om vad vaccinet består av och vad det kan tänkas ge för biverkningar. Här följer viktig information att läsa innan du vaccinerar dig.

Annons

Ingredienser: bland annat Squalene, Polysorbat 80, Tiomersal, Fosfater.

är en adjuvant som ska öka reaktionen; ge snabbare effekt. Ämnet finns i vår egen hjärna och nervsystem. Vid injicering går immunförsvaret till attack, inte bara det injicerade squalenet utan även ditt kroppsegna som alltså har vitala funktioner i ditt nervsystem. Detta kan leda till allvarliga permanenta skador. Karolinska institutet har bland annat funnit att ämnet givit en form av reumatism i djurförsök, The Polish Academy of Sciences har visat att ämnet kan katastrofalt skada nervsystem och hjärna. Dessutom har starka bevis i en studie kring ”The Gulf War Syndrom” visat att ämnet sannolikt ligger bakom en rad biverkningar, bland annat kronisk trötthet, huvudvärk, yrsel, balansstörningar, matsmältningsproblem, minnesproblem, muskel- och ledvärk, hudproblem, andningsbesvär, hjärncancer, fibromyalgi med mera.

(Sorbitol, fettsyror, Etylenoxid) är bakteriedödande. Används vid rengöring av kirurgiska instrument. Giftig att inandas och ger lungskador.

är en form av kvicksilver. Ämnet är ett gift och förbjöds i Sverige 1 juni 2009. Ämnet togs bort från barnvaccinationerna (!) under tidigare delen av 90-talet. Kemikalierna i Tiomersal är dödliga och kan orsaka cancer, hjärn- och leverskador. Nu ska alltså detta ämne ingå i ett vaccin tänkt att ges till både barn, vuxna och gamla!

är ett miljögift! Klassas som farligt avfall, ska inte tömmas i vanligt avlopp. Kan orsaka högt blodtryck, bristande sköldkörtelfunktion, höjt blodsocker, sömnlöshet, myrkrypningar, värk i handled (karpaltunnelsyndrom), lokal muskelsmärta.

Vaccintillverkaren har begärt och fått ansvarsimmunitet!

Vaccination - nej tack!

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons