Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Pensionärer passar visst in i Tierp

Svar på Gert Berlins insändare i Arbetarbladet 4 januari.
Pensionärer passar visst in i politikernas värld i Tierps kommun.

När beredningen Omsorg och Livsmiljö arbetade fram en tillgänglighetspolicy var pensionärerna en grupp som tillfrågades och hade möjligheter att komma med synpunkter.

Nu under våren 2009 kommer beredningens arbete åter att fokusera på äldre och både PRO, SPF, och RPG kommer att inbjudas speciellt till ett flertal träffar. Det är nämligen tillsammans i dialog som vi ska se över en äldreplan för Tierps kommun, där boendefrågan särskilt ska beaktas.

Pensionärer som inte är med i dessa organisationer är lika välkomna. Tid och plats – se kommande annons.

Att jämföra Tierps kommun med andra kommuner i länet när det gäller pensionärsråd är lite konstigt tycker jag. Har de andra kommunerna också tagit bort alla nämnder och lagt om hela sin organisation? Har de utskott och beredningar? Din jämförelse blir faktiskt som att titta på äpplen och päron för att se om de är lika.

Beredningarna tar tillvara alla medborgares intressen och det sker i dialog, vilket vi i beredningen Omsorg och Livsmiljö är mycket glada över att kunna göra.

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel