Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Pigga upp dig med ett vårfynd

Så var det äntligen dags att gå mot ljusare tider. Och även om det inte märks så mycket ännu, så känns det i alla fall i sinnet. Om inte annat kan ett tidigt vårfynd pigga upp!

Nu när julklappar och rea-fynden har grävt djupa hål i plånboken kanske det inte är tajm att göra sitt livs mest svindyra klipp. Snarare gäller det att hitta sitt mest billiga fynd? Som väl är behöver vårens nya plagg och accessoarer nämligen inte bara tilltala dig utseendemässigt, utan även prislappen kan göra det.

Här kommer lite tips på otroligt prisvärda vårfynd jag anser har gjort sig förtjänta av en extra titt.

Väljer du att inte fynda bland dessa plagg och accessoarer som jag har valt ut kan du ändå ha denna checklista i bakhuvudet när du är ute på stan och fyndar bland övriga läckerheter ur vårsortimentet.

Fortsätter att vara överdimensionerade och iögonfallande. På skärpsidan funkar både smala och mer breda skärp. Nitar hänger med men blir mindre blaffiga, och runda i stället för konformade.

Cremefärgat, pudrigt ljusa färgnyanser är riktigt trendigt och snyggt. Dessa färger funkar utmärkt tillsammans med bjärta och neonfärgade accenter.

Puffiga shorts med hög midja.

Haremsbyxan, också den ofta med hög midja.

Miniklänning med vidd i kjolen.

Pärlbroderat – ersätter inte paljetterna, men nästan.

 

Li Svärd/VeckoRevyn

li.svard@veckorevyn.com