Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Planschen har vi kastat

I början av december annonserades ut att Byggare Bob skulle ”gästa” Valbo Köpcentrum 22 december. Samma dag, 22 december, annonserades det ytterligare om att man kunde lämna sin önskelista till Byggare Bob och få en bygghjälm.

För en kille på 3,5 år med Byggare Bob-tapeter på väggarna och Skopis, Bandis ochRulle som lekkamrater blir detta en ganska stor grej.

Glada och väldigt förväntansfulla infinner vi oss i god tid. Lite bekymrad är han dock över vad tomten ska säga när han lämnar sin önskelista till Byggare Bob, men det går att lösa med lite list.

När väntan tagit slut står en liten kille med sin önskelista i högsta hugg och med ett stort leende och stora ögon och ser sina favoritfigurer komma. Han går fram, lämnar sin lista och får en väggplansch från Gallerix.

Han går upp på scenen för att se Bob och Wilma bättre och för att vänta på den utlovade hjälmen. Jag förklarar att det förmodligen är så att man inte får någon hjälm utan att att han fick planschen i stället. Eftersom ingen förklaring getts kunde jag inte svara på hans fråga om varför.

Att få en plansch i stället för en bygghjälm accepterades ganska bra. Vi åkte hem och när vi kommer hem tar vi bort plasten för att se vad för plansch han fått. Vi rullar upp den för att få se ? Michael Jackson! ”Vem är det?” frågar han.

Ja, det kanske någon ansvarig för arrangemanget kan svara på. Planschen ligger för övrigt numer på en pappersinsamling någonstans i Valbo.

Joel och hans mamma

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel