Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Polispådrag i Hofors – en person till sjukhus

En person ska ha förts till sjukhus efter något som av vittnen ska ha uppfattats som ett bråk. Händelsen inträffade i Hofors på måndagseftermiddagen.
Polisen spärrade samtidigt av ett kvarter och knackade dörr i området.

Annons

Det var vid tvåtiden som en Hoforsbo hörde av sig till Arbetarbladet och berättade om avspärrningarna. Vid tretiden hörde ytterligare en man av sig och undrade vad det var som pågick.

Vid tretiden knackade polisen dörr i området.

– De undrade om jag hade sett eller hört något under dagen, men kunde inte berätta vad som hade hänt utan hänvisade bara till förundersökningssekretess, berättar en av Hoforsborna.

Polisen har bekräftat för Arbetarbladet att de varit på plats och spärrat av ett område samt att en person är förd till sjukhus efter ett bråk.

– Vi har varit på plats för att försöka prata med vittnen för att få en klarare bild av vad som har hänt eftersom vi misstänker brott, säger polisens presstalesman Mikael Hedström.

Det är oklart vilken typ och hur allvarligt skadad personen som förts till sjukhus är.

Vet du mer? Kontakta redaktionen@arbetarbladet.se eller ring vår tipstelefon 026/15 93 02.