Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

PRO Gävle-ettan trotsade regnet – fick en fin kulturdag i Regementsparken

 
Läsarnas egna bidrag
Visa alla artiklar

Den kanske kyligaste och blåsigaste dagen i maj, den 27, samlades cirka 50 PRO:are i Regementsparken för en efterlängtad aktivitets- och kulturdag.

• LÄSARTEXT •

De mest tappra trotsade vindarna och gjorde med ett glatt humör en rundvandring. De fick då information om Stora Vall, Klockstapeln, Soldathemmet och naturligtvis om Paviljongens historia.

Inne i paviljongen, under tak och i skydd av regnet, kunde alla ta del av Leif Hellings fantastiska foton av bland annat djur och byggnader från Gävle centrum och Alderholmen. Foton som väckte minnen och inspirerade till livliga diskussioner.

Efteråt kunde alla värma sig med varmt kaffe och njuta av Kvarnens och Daniel Söderströms goda wraps. Eftersom en del av de anmälda medlemmarna hade avbokat och en del helt enkelt inte kom, helt förståeligt, på grund av det urusla vädret blev det wraps över, vilka Lasse Wennman på Matakuten såg till att dela ut till behövande.

Det gamla ordspråket ”Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder” får stå som en konklusion av denna majdag som trots regn och kraftiga vindar blev en riktigt bra dag.

Görel Müller, PRO Gävle-Ettan

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Arbetarbladet Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel