Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

PRO i Järbo firade 55-årsdagen

Syltgrottor, kolakakor, sockerkakor, vetelängder, kokostoppar och tårta förstås. I går firade PRO i Järbo sin 55-årsdag tillsammans med drygt 100 besökare och det traditionella kaffekalaset.

Folkets Hus i Järbo fylldes till bredden i går av pensionärer som ville fira PRO-föreningens 55-årsdag. Ingvar Larsson berättar att 50-årsdagen inte firades så stort så i år tyckte styrelsen att det var dags att slå på stort.

– Och vad passar bättre än att lägga firandet ihop med vårt traditionella kaffekalas med kakbuffé, säger han och pekar på kakbordet som är fyllt av olika sorters godsaker.

Förutom de drygt 20 olika sorters kakorna som fanns uppdukade bjöds de drygt 100 besökarna på tårta, underhållning av Hasse Persson från Radio Gävleborgs ”Sök och finn” och musik av Atte Hillström.

– Jag tycker att den här dagen är mycket trevlig och mysig, säger Ulla-Britta Malmkvist från Sandviken och berättar att hon inte orkat smaka alla kakor som bjuds.

– Kakbuffén får tio av tio stjärnor. Fantastiskt goda kakor, och allra roligast är det att lyssna på Hasse Persson, säger kompisen Siw Engström, som är en trogen lyssnare till Hasse Perssons ”Sök och finn”.