Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

PRO-möten

Annons

hade medlemsmöte i Hantverkarsalen, Folkets hus, 19 november med ett 70-tal medlemmar.
Särskilt välkomnades fem nya medlemmar till PRO 2 och åtta till PRO 1 samt dagens gäster Solveig och Benny Grunditz som underhöll mötet med historik om Frälsningsarmén i stort, och Gävledelens sociala arbete med barnkolonin i Rörberg och övrig hjälpverksamhet.
Inte minst populärt var att alla gäster fick sjunga med i de gamla frälsarsångerna.
2009 års budget fastställdes. ”Stickan” planerar för fortsatta danser till våren i Folkets hus och orkestrar till Estradendanserna är bokade. Studieledaren talade för planerade och pågående studier, en cirkel i diabetes har redan startat.

har haft möte där förslag till verksamhetsplan och budget för 2009 presenterades av Björn Högström och godkändes av mötet.
Mats Emanuelsson, valberedningen, tar emot förslag till nya ledamöter i de olika kommittéerna.
Cirkeln ”Res och lär” handlar om Lettland och Litauen och börjar 14 januari.
Tävlingen Vi i 65:an har lottats till de första matcherna: 15 januari möter PRO Forsbacka, PRO Hille och PRO Sätra. 20 januari möter PRO Bomhus, PRO Strömsbro/Stigslund och PRO 1:an. 22 januari möter PRO Valbo, PRO 2 :an och Norrsundet.
”Vi fyra” från Karlholm stod för underhållningen samt C-klaven inledde med ett sångprogram.
Nästa möte blir 18 december med julklappsbyte.