Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

PRO-möten i Hofors och Hille

hade möte 9 december med cirka 100 deltagare och sju nya medlemmar hälsades välkomna. Mötet antog en skrivelse till kommunen från samrådsgruppen. Där protesterar man mot planerade indragningar inom äldreomsorgen.
Ordföranden meddelade att motionsdanserna tyvärr måste läggs ner. För få deltagare ger ett underskott som inte kan bäras av föreningen.
Kent Olsson informerade om nya trafikmärken och om äldres situation i trafiken.
Barn från Lillåskolan genomförde en uppskattad luciatablå och showgruppen gav ett smakprov från årets julshow.
Nästa möte 20 januari medverkar Mats Nilsson.

hade möte 9 december med 118 medlemmar. Från Samorganisationen informerades om Veteranvetartävlingen 2009, där Hille går sin första match 15 januari mot PRO Forsbacka och PRO Sätra. Lokalen är Labbis i Forsbacka. Utbildningsansvarig tackade för flitigt deltagande i föreningens cirklar och cirkelledarna för nedlagt jobb. I januari startar cirklarna igen samt en resa till My Fair Lady blir det 5 mars. Sång- och musikgruppen stod för underhållningen.
Nästa möte är 13 januari.