Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

PRO- och SPF-möten

i Hille församlingsgård besöktes av 123 medlemmar. Informerades från PRO rikskongress, beställning av PRO-almanackan 2009 samt Gävle kommuns inbjudan till FN:s internationella volontärdag 5 februari i Sjömanskyrkan. Elsie Cortan informerade om resetränare som hjälper och tränar ovana bussresenärer. Budget, verksamhetsplan och medlemsavgift för 2009 fastställdes.
Åsa Holmgren, Yngve Eriksson och Åke Bäcklin stod för underhållningen med sång och musik.

hade möte 12 november med 120 medlemmar. Rapporterades att föreningens ekonomi ser bra ut och att budget hålls.
Studieledaren rapporterade att alla cirklar är i gång och att en teatercirkel startat.
Reseledaren rapporterade om resor till My Fair Lady 5 mars samt till Iggesundsrevyn med bland annat Östen med Resten 14 februari.
Mötet godkände verksamhetsplan och budget för 2009. Informerades att PRO-kongressen beslutat att höja medlemsavgiften nästa år.
Nästa möte blir i dag, 10 december, med luciatåg från Strömsbro skola och 18 december är det julbord.

hade höstfest på Hofors hembygdsgård 16 oktober. Ovansjöbygdens teatergrupp ”Piggelinarna” framförde lustspelet ”Försvunnen”.

i Bomhus har haft novembermöte med cirka 30 medlemmar i kvarterslokalen Gröna kullen för att lyssna till kultur- och fritidschef Mats Öström, om förvaltningens verksamhet i Gävle kommun samt kommunens ansökan om Kulturhuvudstad 2014. Möjlighet fanns att ställa frågor samt diskutera satsningen på Gävle som kulturhuvudstad.

hade möte 18 november med 58 medlemmar i Västerberg. Barbro Beimar berättade om sitt liv som hotell- och restaurangidkare samt initierat om kostfrågor. Jens Alvarsson rapporterade från förbundsstyrelsen och om nya stadgar, som skall godkännas vid årsstämman. ”Fixar-Malte” blir kvar.
Nästa möte är julfest i Birgittagården 17 december.