Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Rädslan krattar gången för den moderna nazismen

Annons

Valet 9 september känns som ett ödesval. Alla intelligenta människor som kan vår historia ser att historien upprepar sig, men genom att dölja detta genom att passa in i det moderna samhälle vi lever i i dag så blir vargen mindre hotfull och verkar klok.

Rädslan vattnar och krattar gången för den moderna nazismen genom nya glasögon. Rädslan blev Hitlers framgång. Själv har jag för alltid Auschwitz och Birkenau som en slöja av sorg framför mina ögon då allt som sker i dag är en exakt kopia av historien fast modernare så vi kan identifiera och förstå att alla invandrare tar alla våra jobb och bostäder samt även ser till att vi måste jobba längre för att få en dräglig pension. Alla invandrare har förstört vårt svenska trygga samhälle. Kommer aldrig mer att köpa en pizza/kebab/thai-mat som stolt svensk för att bota min bakfylla. Hädanefter besöker jag alltid enbart svenska restauranger som serverar äkta korv från Falun och mammas goda köttbullar.

Karl

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare