Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Räkna med skratt i Sandviken

Nu är det Sandvikens tur att roas av farsen ”Pengarna eller livet”.

På scenen finns bland andra Lasse Brandeby, Sanna Ekman och Anna Ulrika Ericsson.

Annons

Det är Sundsvallsbaserade produktionsbolaget Dröser & Norberg Nöjen som än en gång packar en Ray Cooney-fars och ger sig ut på vägarna.

I våras kom föreställningen till Gävle och nu är det alltså Sandviken som står på tur i kväll.

Kurt Olsson

Och laguppställningen är lite annorlunda jämfört med vårens turné. Lasse Brandeby, kanske mest känd som den omåttligt populära Kurt Olsson, finns till exempel med.

Sanna Ekman, som senaste gjort musikalen ”Footloose” men kanske känns igen från tv-serier som ”Tre kronor” och ”Nya tider” och Anna Ulrika Ericsson, som just nu är bioaktuell i Helena bergströms ”Så olika” finns också med den här gången.

Andra välkända ansikten som hänger med är Martin Björk, från tv:s ”Fråga Olle” och Johannes Brost som väl inte behöver nån närmare presentation men som just nu kan ses på bio i Ulf malmros ”Bröllopsfotografen”.

Förväxling

Själva farsen handlar om två dokumentportföljer, den ena full med pengar, som förstås förväxlas och det leder till planer om ett liv i sus och dus. ”Högt tempo, roliga karaktärer, galna infall och givetvis en rafflande upplösning” utlovas.

På Folkets Hus i Sandviken i kväll.