Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Replik till Evin Ismails ledare: ”SD vill hjälpa människor i nöd”

Evin Ismail 7 september: SD är inte ett parti som alla andra

Sverige har alltid haft och kommer alltid att ha invandring, SD vill dock stoppa asylmottagandet i Sverige och i stället satsa på riktig flyktinghjälp. För att hjälpa människor runtom i världen som befinner sig i krishärdarnas närområden så är vi övertygade om att Sverige bör bidra mer till hjälp på plats, där de mest utsatta drabbade befinner sig.

Under migrationskrisen drog sittande regering ner biståndet, detta för att ösa pengar över unga friska män som lyckats ta sig till Sverige, kvinnorna och barnen i krisområdena lämnades dock till sitt öde. Sverigedemokraterna är idag Sveriges biståndsvänligaste parti och har under mandatperioden haft det största biståndsanslaget varje år, varför vi har en särskild trovärdighet i frågan.

Vi vill ha ett tydligt fokus på fattigdomsbekämpning med fokus på barnens bästa. Vi vill se ett bistånd som är inriktat på effektivitet och resultat där de mest utsatta människorna prioriteras.

De flesta människor som befinner sig på flykt önskar inget hellre än att kunna återvända hem, SD vill möjliggöra för fler att återvända till sina hemländer. När det är möjligt att flytta tillbaka till ett område som varit drabbat av krig vill vi även satsa på återuppbyggnad och generösa bidrag för frivillig återvandring så att de som vill bygga upp ett liv i sitt hemland ska kunna göra det. Sverigedemokraterna är som sagt inget parti som alla andra, och det är inget vi försöker vara heller, SD vill hjälpa människor - på riktigt!

Richard Carlsson (SD)

Kommunalråd i opposition

LÄS fler debattartiklar här:

Svar på Gustav Fridolins påstående vid partiledardebatt i tv4: "Var får du allt ifrån?"

Omställning Gävle: Miljön och Gävles politiker

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel